Mijn naam is Bianca Hofman.

 

Jarenlang heb ik als personeelsadviseur en verzuimmanager gewerkt. In deze functies ging ik steeds meer individuele begeleidingstrajecten met medewerkers aan wat mij veel voldoening gaf. Toen is eigenlijk mijn passie steeds meer ontstaan om mensen te adviseren en te begeleiden.

 

Ik heb in de loop van de jaren diverse opleidingen gevolgd, coaching en counseling, energetisch therapeut , meditatie, lichaamswerk, ademtherapie, massages en diverse yoga stijlen.

 

Toch heeft het nog een aantal jaren geduurd voor ik mijn eigen praktijk voor vrouwen begon en naast coaching en yogalessen ook  jaarlijkse een vrouwendag met diverse workshops organiseerde.

 

Inmiddels ben ik met coaching een nieuwe richting op gegaan. 

 

Dit kwam eigenlijk door de zwangerschap en mama fit yoga lessen die ik geef en daardoor geregeld vrouwen sprak die niet lekker in hun vel zaten na de bevalling, miskraam, stille geboorte en postpartum depressie.  Dat was voor mij een soort teken aan de wand ( niets zweverigs aan) dat ik mij wilde richten op alle aspecten rondom zwangerschap, wat feitelijk ook te maken had met mijn persoonlijke leven.

 

Ik heb zelf 3 miskramen gehad voor mijn zoon uiteindelijk geboren werd. Tijdens mijn zwangerschap is mijn relatie beëindigd waardoor mijn zwangerschap en bevalling behoorlijk heftig is verlopen. Ook het alleenstaand ouderschap was beslist niet wat ik voor ogen had. Die roze wolk waar vaak over gesproken wordt heb ik toen niet echt ervaren, hoe dolgelukkig ik ook was met dat kleine mannetje. Een aantal maanden later bleek ik (achteraf) een postnatale depressie te hebben. Ik heb hard gewerkt om al die gevoelens, emoties, angsten en verantwoordelijkheden een plaatsje te geven en te verwerken.

 

Terugkijkend kan ik zeggen, deze pittige levensles heeft mij veel geleerd en gebracht. Het heeft mij getoond hoeveel innerlijke kracht je hebt, ook al voelt dat, voor jou, nu misschien niet zo.  

 

In mijn coachpraktijk, herken ik dus veel van de verhalen van de vrouwen, hun verdriet, onzekerheid en soms ook angsten. Ik weet inmiddels na vele vrouwen te hebben begeleidt, dat jij ook echt weer beter in je vel gaat zitten en een nieuwe balans zult vinden. 

 

Ik vind het ontzettend waardevol om vrouwen weer in contact te brengen met hun eigen innerlijke kracht. 

 

Lieve groet Bianca